ZEROWASTE PROIZVODI ZA MAME I BEBE

Kako okrenuti stranicu i početi sa ZEROWASTE načinom života?

Piše i predlaže Sanja Brusan, članica Mama Marketa i vlasnica zerowaste brenda Kreativni Kutak

 

 

 

 

MODERNE PLATNENE PELENE

Moderne platnene pelene moderna su verzija platnenih pelena. Njihova je funkcija upijanje, a napravljene su od isključivo prirodnih materijala sa eko-tex oznakom. Podesivnih su veličina, pa služe od početka do kraja pelenaškog razdoblja. Jednostavne su za korištenje i uz njih nisu potrebne dodatne kremice, jer bebina koža prije svega diše. Dijete koje nosi platnene pelene postaje svjesno svojih fizioloških potreba i na kraju se i brže odvikava od njih.

COVERI

Coveri, tj.zaštitne gaćice dolaze u 3 veličine i obavezni su dodatak modernim platnenim pelenama kao zaštita od curenja. Napravljani su od pula, nepromočivog, a zrakopropusnog materijala.

 

 

AI2 PLATNENE PELENE

AI2 („all in two“) pelene su pelene od 2 dijela: vanjskih zaštitnih gaća podesivih veličina (tzv.AI2 cover) i pripadajućeg seta uložaka (2 uloška, od 45 i 60cm). Praktične su, jer se tijekom dana vanjski dio može više puta koristiti, a unutar njega samo mijenjate uloške.

 

WETBAG

Wetbag za platnene pelene je nepromočiva platnena torbica za prenošenje pelena i njihovo skladištenje do pranja. Ručka koja se kopča drukerima može se i objesiti.

KRPICE BRISALICE

Krpice brisalice napravljene su od kombinacije pamučnih jerseya i nježnog bambus frotira. Obavezan su dodatak kod pranja i brisanja beba ili u fazi bljuckanja. Dimenzija su 15x15cm i dolaze u setu od 5kom.

JASTUČIĆI ZA DOJENJE

Jastučići za dojenje napravljeni su od nježnih i upijajućih materijala (pamuk i bambus), a sa donje strane imaju nepromočivi PUL. Perivi su na 60°C, promjera cca 9cm.

BAMBUS PLATNENI ULOŠCI

Bambus je poznat da ima antialergijska svojstva, a također i po svom dobrom upijanju. Ulošci sa bambusom do kože izvrstan su izbor za prve dane menstruacije i za sva veća upijanja. Nema iritacija i neugodnih mirisa. Sa donje strane je nepromočivi pul, a širina uloška podešava se kopčanjem drukera.

PAMUČNI PLATNENI ULOŠCI

Pamučni platneni ulošci mogu biti dnevni (bez pula) i menstrualni (nepromočivi, sa pulom). Odlični su za cijelo vrijeme ciklusa i dolaze u više različitih dužina. Sa njima također nema iritacija i neugodnih mirisa. Širina uloška podešava se kopčanjem drukera.

WETBAG ZA PLATNENE ULOŠKE

Wetbag za platnene uloške praktično je rješenje za svaku torbicu. U njega stanu 2-3 platnena uloška

Svi navedeni proizvodi dostupni su za kupnju i brzu dostavu putem Mamamarket.hr platforme.

Budimo odgovorni prema našem planetu i donesimo oduku već danas!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *