ŠTO JE MAMA MARKET?

Mama Market je hrvatska webshop platforma koja udružuje proizvođače iz segmenta mama/beba/dijete proizvoda, omogućuje im zajednički nastup na tržištu i komunikaciju zajedničkoj ciljnoj skupini.

M I S I J A

Mama Market projektom želimo stvoriti jaki prodajni kanal koji će udružiti male proizvođače i omogućiti im da budu vidljiviji i snažniji na tržištu.

Projekt Mama market zamišljen je kako bi pomogli mamama i svima onima koji imaju kvalitetan proizvod za našu djecu da svoj proizvod lakše plasiraju na tržište, da razviju svoj prodajni ili dodatni prodajni kanal, da lakše dopru do ciljne skupine i da svoj hobi pretvore u biznis ili već pokrenuti biznis dignu na višu razinu i povećaju svoje prihode.

V I Z I J A

S druge strane, Mama Market tržištu pruža jedno mjesto, na kojem s puno povjerenja mogu kupiti kvalitetne i sigurne proizvode i usluge izrađene i osmišljene s pažnjom i ljubavlju kakvu samo mama može utkati u proizvod za dijete.

Mama Market - mama i dijete

 

KAKO JE NASTAO MAMA MARKET?

Složit ćete se s tvrdnjom da majčinstvo snažno utječe na život žene. Usudila bih se reći da majčinstvo nama ženama najbrže osvijesti unutarnju snagu, a ta snaga tjera nas na promjene i budi potencijale za koje nismo znale da postoje.

Mnogim novopečenim mamama probudi se kreativnost, te se u određenom periodu majčinstva odvaže realizirati nove ideje u životu. Iz nekih se ideja razvije hobi koji obogaćuje naš život, a iz nekih se razvije ozbiljan posao.

DRAGA MAMA!

I ti imaš odlične proizvode na koje si ponosna i želiš da ih svi vide? Tek si pokrenula posao i tražiš prodajni kanal ili si već dulje vrijeme u poslu, ali ne stižeš baš sve sama?  

Ne brini, imamo rješenje za tebe!

MAMA MARKET! Pridruži nam se još danas!

Pošalji upit

 

C I LJ: 

“Nakon što sam postala mama dva dječaka pokrenula sam svoj posao, concept webshop za mame i klince pod nazivom Happy Tree for happy Kids.

Kroz svoj rad, posebice kroz izlaganje na raznim sajmovima dječje tematike upoznala sam mnogo žena/majki koje izrađuju divne proizvode za bebe, djecu i mame ili nude razne usluge vezane za unapređenje života djece ili majki. 

Zajedničko im je svima to što većinu energije ulažu u samostalnu borbu za svoje mjesto na tržištu.

Svjesna sam da uspjeti nije nemoguće, no dobro znam koliko je teško samostalno probijati novu ideju, novi koncept ili novi proizvod na tržištu, te se na tom tržištu, jednom kad ste pronašli svoje mjesto, ciljnu skupinu i kupce, i održati.

Zbog toga sam odlučila udružiti male proizvođače kako bi zajedno činili snažan prodajni kanal hrvatskih proizvoda pod nazivom Mama Market.”

Tajana Knez – mama, osnivačica Mama Marketa

mama market - ozbiljan posao