Održali smo prvi Mama Market Meet up

Prvi Mama Market Meet up - Tajana Knez i Ivana Fakin mamamarket.hr

U Zagrebu smo 03.07.2020. održali prvi Mama Market Meet up, druženje članica partnera prve hrvatske webshop platforme koja zastupa male proizvođače iz domene proizvoda za bebe, djecu i majčinstvo.

Mama Market platforma sadrži sedamnaest on line trgovina malih proizvođača, većinom mama poduzetnica putem kojih tržištu nudi gotovo 300 kvalitetnih handmade proizvoda.

U ugodnoj atmosferi coworking centra BIZkoshnice, osnivačice platforme Tajana Knez i Ivana Fakin pozdravile su sve prisutne, a druženje je započelo predstavljanjem svake članice partnera s ciljem boljeg međusobnog upoznavanja te stvaranja energije zajedništva koja je ujedno motivacijski kotač projekta.

Mama Market meet up

U uvodnom predavanju Tajana Knez vlasnica poduzeća Happy Tree osvrnula se na misiju i viziju Mama Market platforme, pojasnila što je sve postignuto u četiri mjeseca djelovanja platforme koja udružuje male proizvođače u zajednički prodajni kanal te najavila buduće korake, suradnje i zadane ciljeve.

Tajana Knez Mama Market Meet up

Edukacijski dio druženja održale su Ivana Fakin, vlasnica agencije Essenta i Vesna Odobaša vlasnica studija Scarabei, suradnica na projektu.

Ivana Fakin, članicama platforme pojasnila je benefite on-line prodaje te važnost webshopa kao prodajnog kanala, no isto tako naglasila je da jednom kreiran webshop zahtijeva daljnje kvalitetno vođenje za koje je potrebno vrijeme, znanje i dodatna ulaganja.

Ivana Fakin Mama Market Meet up

Vesna Odobaša je poduzetnicama predstavila digitalno oglašavanje, na primjeru Mama Marketa pojasnila Google Search i Display oglase te prezentirala pakete oglašavanja posebno kreirane za članice Mama Marketa.

Kombinacija informativnog i edukacijskog sadržaja činila se kao pun pogodak za prvi Mama Market Meet up, stoga se iznimno veselimo svim našim budućim druženjima i suradnjama.

Najavljena je i suradnja Mama Marketa s Growing Up sajmom te konferencijom Mame i klinci, a budući suradnici – Vježbaonica, te udruge Abeceda roditeljstva i Najsretnija beba bili su dragi gosti prvog Mama Market Meet Up-a.

Druženje i networking nastavili se u opuštenoj atmosferi uz pink limunadu, divne macaronse koje je krasio Mama Market logo te druge ukusne zalogajčiće.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *