Davita klik daruje kupce Mama Marketa

Na Mama Marketu smo u suradnji s tvrtkom Davita klik organizirali darivanje naših kupaca. Davita klik tvrtka specijalizirala se za fotografiranje beba, djece i obitelji.

Svaki kupac, nakon što na Mama Marketu webshop platformi malih hrvatskih proizvođača obavi kupnju, osvaja kupon kojim sudjeluje u darivanju. Nagradni kupon uključuje obiteljsko fotografiranje, a kupac na poklon dobiva tri digitalne fotografije.

Slike koje objavljujemo u ovom tekstu ustupila nam je gđa Marija Krnić Agić, naš kupac koja je fotografiranje Davite klik osvojila kupnjom na Mamamarekt.hr platformi.

Više o Daviti klik rekla nam je njena vlasnica Gordana Kozić.

U našem poslu smo dugi niz godina i imamo mnogo iskustva potrebnog za fotografiranje beba i obitelji.

Fotografkinje prolaze posebnu obuku za profesionalan pristup klijentima, fotografiranje beba i djece prema njihovoj dobi i prenosimo im iskustvo kako ostvariti dobar kontakt s bebom, djecom ali i roditeljima.

Roditeljima ćemo pokazati kako je najbolje fotografirati bebu, otkrit ćemo im kako se pripremiti za obiteljsko fotografiranje I probuditi ćemo im želju da fotografije ne čuvaju u mobitelu, nego u albumima kao najljepšu i trajnu uspomenu.

Nagradnim kuponom koji na vaš mail stiže nakon što naručite proizvode malih hrvatskih proizvođača na Mamamarket.hr platformi osvajate dolazak  fotografa za fotografiranje bebe  i  obitelji u vaš dom koji će napraviti personaliziranu priču od bebinog portreta do stopala.

Divne trenutke sa tatom, sve tople osjećaje s mamom i sve zaigranosti sa bratom ili sestrom. Jedan veliki osmijeh jedne i jedinstvene obitelji. Od puno lijepih fotografija, 3 najljepše dobivate u digitalnom obliku na poklon.

Dopustite nam, da u udobnosti Vašeg doma, napravimo lijepe i trajne uspomene na čarobni trenutak života Vašeg djeteta. Poklonite svojoj slatkoj prinovi u mnoštvu darova, jedan poseban i jedinstven dar zabilježen u knjigama, plakatima i fotografijama. Davita klik s ljubavlju!

 

 

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *