Cerze intervju mamamarket.hr

CERZE – Plemenita priča o Poklonu s pričom

U SVAKOM ČOVEJKU POSTOJI TEŽNJA BITI DRUŠTVENO KORISTAN I MI TO NAŠIM KORISNICMA OMOGUĆUJEMO. Većina naših korisnika je tako uključena i u inkluzivne radionice organiziranog stanovanja u kojima su nastavili graditi postojeće znanje u vezu na platnu, osmišljavati motive, crtati i formirati sve to u gotov proizvod.

Svaki korisnik gaji težnju u sebi, biti koristan u društvu i zajednici. Uz pomoć asistenata u radionicama, oni stvaraju ideje i realiziraju iste, te i na taj način  doprinose razvoju tih istih zajednica. Mi smo tu da zajedničkim snagama potaknemo njihovu kreativnost i spojimo ugodno s korisnim.

Vez i crtanje na platnu za njih je baš taj spoj prethodno spomenut. Svaki njihov vez na platnu se potom boja, formira u gotov proizvod i stavlja se na tržište. U većini slučajeva, za bojanje i šivanje smo zaduženi mi, njihovi asistenti.

Prihod od prodaje radova koristimo na kupnju repromaterijala i na ono najbitnije, za nagrade za svakoga od njih, kako bi im se pružila dodatna motivacija za trud i rad.

→ PROČITAJ VIŠE


shop CERZE:

Unikatni dizajnerski radovi Centra za rehabilitaciju Zagreb.

Službeni prodajni kanal Centra za rehabilitaciju Zagreb omogućava Mama Market svojim sponzorstvom.